Vatreni u polufinalu

Plenković i Milanović ne idu na utakmicu. Bivša predsjednica vjeruje i u finale, već je kupila kartu

KATAR 2022 - Kolinda Grabar Kitarović na utakmici između Hrvatske i Belgije
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
12.12.2022.
u 11:51

Na polufinalnu utakmicu neće Andrej Plenković, koji od ranije ima zakazane druge obaveze. Neće ni predsjednik Zoran Milanović koji je u službenom je posjetu Čileu te mu predstoji susret s čileanskim predsjednikom Gabrielom Boricem.

U utorak Hrvatska igra polufinalnu utakmicu Svjetskog prvenstva u Kataru. Na poziv omaćina Države Katar na utakmicu ide predsjednik Sabora Gordan Jandroković sa suprugom Sonjom. 'Želimo još jednu pobjedu Hrvatske i ulazak u finale', poručili su iz Ureda čelnika Sabora. Utakmica se igra s početkom u 20 sati (po hrvatskom vremenu) na stadionu Lusail u Dohi. Jandroković će podržati hrvatsku nogometnu reprezentaciju koja je po drugi put zaredom ušla među četiri najbolje reprezentacije svijeta. 

Na polufinalnu utakmicu neće Andrej Plenković, koji od ranije ima zakazane druge obaveze. Neće ni predsjednik Zoran Milanović koji je u službenom je posjetu Čileu te mu predstoji susret s čileanskim predsjednikom Gabrielom Boricem i susret s predstavnicima hrvatske zajednice.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović potvrdila je za Al Jazeeru da je kupila karte za polufinale i finale, ze da vjeruje u prolazak Vatrenih. 

U Katar, na poziv katarskog ministarstva vanjskih poslova, ide i ministar vanjskih poslova Goran Grlić Radman.

 

Komentara 10

Avatar uputnik
uputnik
11:54 12.12.2022.

Samo ne puštajte Mrak Taritaš u svlačionicu.

ME
MediciKM
12:19 12.12.2022.

Milanović ionako donosi nesreću tako da je i bolje...što dalje... Bravo Kolinda!

KO
koraknaprijed
12:18 12.12.2022.

Kraljica svih Hrvata,rekao sam HRVATA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije