predsjednik vlade

Plenković odgovorio Milanoviću: Njegove izjave izgledaju kao da je pod utjecajem opijata

Zagreb: Andrej  Plenković dao je izjavu za medije nakon sjednice šireg Predsjedništva HDZ-a
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/2
24.04.2023.
u 18:54

Premijer Andrej Plenković dao je izjavu za medije nakon sjednice šireg Predsjedništva HDZ-a

"Vodimo odgovornu i fiskalnu politiku i snažimo ekonomski i financijski položaj zemlje, stojimo uz hrvatsko gospodarstvo i građane", kazao je Plenković. 

Komentirao je Milanovićeve izjave. "One su kontinuirano iznošenje pritisaka na rad DORH-a i USKOK-a, te hajka na članove vlade. Sve te njegove teze govore o njemu", kazao je. Predsjednik Zoran Milanović poručio je danas premijeru da se "u kući obješenog ne spominje konopac", osvrćući se na njegovo spominjanje Dragana Kovačevića i kluba u Slovenskoj u kojoj se, kako je rekao "vucaralo pola Plenkovićeve vlade".

"Ne gledam njegove izjave, ali su me kolege izvijestile. Vidim da je spominjao nekakve opijate. On, ako ih i ne koristi, njegove izjave izgledaju kao da je pod utjecajem opijata", rekao je.

"A što se tiče ovoga, jako se gorljivo angažira za svog znanca", kazao je. "Očito da ga ta tema zanima", dodao je na pitanje oko Dragana Kovačevića.

"Nisam ja, nego on, išao u Slovensku u vrijeme lockdowna, kako je ono bilo: 'Da se ne baci'", kazao je. 

"Čuo sam dio uobičajenih uvreda, ostalo nisam čuo", kazao je.

Slučaj dvije pacijentice u istom krevetu u sisačkoj bolnici

"Tamo se utvrđuje što se zbilo, Ministarstvo zdravstva u uputilo je tim da se vidi o čemu se radi. Očekujem da kada na ministar da izvješće da vidimo što ćemo raditi", kazao je. To što vidimo nije dobro, dodao je. 

Što se tiče štrajka sudaca, kazao je premijer da za tim nema razloga.

Video: Zoran Milanović: To "lažeš" je došlo sa AP-om

Komentara 12

LU
luckyluke1
22:33 24.04.2023.

Predsjednik pod opijatima što je jasno cijeloj normalnoj naciji samo ne našim psihijatrima koji sudjeluju u zločinu prema narodu.

PR
prajdali100
22:40 24.04.2023.

Ne smijem ništa napisati o Milanoviću jer će me blokirati.Ali,u potpunosti se slažem sa " Admiralom".

KA
Kapučino
07:47 25.04.2023.

Plenković je svjestan situacije da je jedini "spretan" voditi državu u odnosu na "vođe" oporbe. Milanović lik koji sam sebi dovoljan, a ne baš svrsishodan. Vaša svađa bi trebala viti vaša svađa, a ne da narod trpi, ali ipak, poznavajući naš mentalitet, još dugo će nam biti ovako. Zato, naviknimo se ☺️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije