PONUDA AMERIČKE VLADE

Plenković: Želimo da investicija za Hrvatsku kopnenu vojsku bude dugoročno dobra i održiva

Twitter Andrej Plenković
03.01.2022.
u 16:09

Uz resornog ministra, na sastanku su bili i predstavnici MORH-a.

Premijer Andrej Plenković pbjavio je na Twitteru da se sastao s ministrom obrane Mariom Banožićem i predstavnicim MORH-a te da su pričali o ponudi američke vlade o borbenim vozilima pješaštva Bradley.

- Sastanak s ministrom Banožićem i predstavnicima MORH-a o ponudi Vlade SAD-a za opremanje HV-a borbenim vozilima pješaštva Bradley. Želimo da investicija za Hrvatsku kopnenu vojsku bude dugoročno dobra i održiva - navodi se u tvitu. 

 

Podsjećamo, Vlada i Ministarstvo obrane objavili su kako se u utorak, 28. prosinca održao sastanak na kojem je bio Plenković, Banožić i predstavnici Oružanih snaga na temu daljnjih ulaganja u modernizaciju i opremanje Hrvatske kopnene vojske, s posebnim osvrtom na američku ponudu za opremanjem borbenim vozilima pješaštva Bradley M2A2 ODS.

VIDEO: AFP: Hrvatska će do kraja stoljeća imati 2,5 milijuna stanovnika

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije