26.08.2024. u 15:30

Na rezervnom je položaju niz manjih tzv. liberalnih stranaka i pojedinaca koji uvijek mogu, uz neko "kreativno" objašnjenje, uskočiti u saborsku većinu

Komentara 3

PR
pravedno
16:16 26.08.2024.

Bez brige, sve će to gospodin Plenković suvereno odraditi. Kako mi ljepo živimo kad mediji pišu o ne problemu, kako je tek onima koji imaju probleme....

GO
goran2hr
10:53 28.08.2024.

Ma neće AP imati nikakvih problema sa bilo kojom od frakcija DP-a. Što god da se dogodilo. Svi su se oni kvalitetno zekanovićirali. Jer bez obzira na međusobne antagonizme i taštine, nitko od njih nije osudio ovu sramotu od DP-ovog "sporazuma" sa HDZ-om. Nisam čuo Radića da se buni protiv toga ili kako bi on raskidao tu koaliciju.

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
04:49 27.08.2024.

Penava je genija za politiku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije