Pljuni sebi u lice, moja Jugo: Koga ćemo prvo zabraniti – Thompsona, Bregovića ili Boru Čorbu?

Koncert "Imotski ne zaboravi" na kojem nastupaju Bulić, Zečić i Thompson
Zvonimir Barisin/PIXSELL
04.09.2024. u 15:53

Zbog Thompsona u Imotskom ne prijeti obnova NDH, niti zbog Bijelog Dugmeta u Splitu obnova SFRJ. Jedni se vrijeđaju na jedno, drugi se vrijeđaju na drugo. Ima i onih koje ne vrijeđa ni jedno ni drugo, no, najtiši su oni koje vrijeđa i jedno i drugo. Svi će se morati naučiti da njihovi osjećajčići nisu uvijek najvažniji na svijetu, da štogod moraju i otrpjeti. Nema ništa utuživo u Thompsonovim pjesmama. Nema ništa utuživo u Bregovićevim. Da, ima utuživo u pjesmama Bore Čorbe, no njega čeka neki drugi sud

Ključne riječi

Komentara 57

CO
Copia
16:21 04.09.2024.

Jugoslavija je razarala Hrvatsku. MPT ju je branio, skupa s ostalim braniteljima, pjevajući Čavoglave. Ovaj tekst je PERFIDNO IZJEDNAČAVANJE jednog i drugog! Thompsona se ne smije zabranjivati. Jugoslovenske zastave i pjesme o Jugoslaviji MORA! Nema nikakve rasprave o tom!!!

Avatar marsijaneri
marsijaneri
16:34 04.09.2024.

Ono što je poznato, i što se dogodilo to je zabrana Thompsonu nastupiti u Puli!

BI
billynik
16:40 04.09.2024.

Gdje si ti Hrsticu i ostali novinari bili kad je Thomsonu zabranjen nastup u Puli? Licemjeri!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije