IZNENADIO EKIPU

Počeo Trumpov cirkus: Novinarima rekao da ostaje doma pa zbrisao u restoran s cijelom familijom

Trump
Foto: Twitter
1/4
16.11.2016.
u 20:00

Nakon što je ušao, Trump je pozdravio prisutne i pričao o smanjenju poreza.

Svi koji su se zatekli u jednom restoranu na Manhattanu doživjeli su pravo iznenađenje kada je kroz vrata ušetao nitko drugi nego upravo izabrani predsjednik Donald Trump.

No nisu samo oni bili iznenađeni kada je Trump ležerno ušetao sa svojom obitelji. Novinari koji su zaduženi za svaki njegov korak obaviješteni su kako su tu večer posve nepotrebni jer će izabrani kandidat Trump ostati kod kuće, prenosi BBC.

Nakon što je ušao, Trump je pozdravio prisutne i pričao o smanjenju poreza.

Njegov dolazak ostao bi medijski skriven da se Taylor Riggs, reporterka Bloomberga ondje nije slučajno zatekla i zatim tvitala njegov dolazak. 

Riggs je, slučajno ili ne, prvotno objavila krivo ime restorana, pa su novinari pohitali na sasvim drugo mjesto, a Trump je imao priliku uživati u naručenom bez smetnje.

Ipak, Trumpova odluka da prekrši predsjednički protokol naišla je na medijske kritike zbog manjka tranparentnosti njegovog tima. 

>> Trump je Putinu već prepustio džihadiste

Komentara 12

Avatar dusko.besenic.3
dusko.besenic.3
21:20 16.11.2016.

Jedna od stvari sa kojima se u Hrvatskoj ne možemo ponositi, su mediji, što dokazuje i ovako intoniran članak. Hvala Bogu što nije izabrana Clinton-ica, pa svijet ima neke šanse da se vrati u normalu! Uz ovakve medije mi ćemo i u tome zaostajati.

DU
Deleted user
21:50 16.11.2016.

To su širitelji propagande i Jednoumlja a ne novinari

DA
Darko22
23:19 16.11.2016.

wow, hoćete reći da Trump nije htio pozvati medije koji su ga čitavu kampanju blatili i lagali o njemu na privatnu večeru koju je imao sa svojom obitelji ?? isuse, pa taj čovjek je doslovce Hitler !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije