Uhićenje u Zagrebu

Počinio četiri pljačke u roku od šest dana

pljačka splitske banke (1)
Zeljko Lukunic/PIXSELL
10.02.2013.
u 19:15

Pljačke dviju stanica Aurodomusa u Dubravi i jedne na Malešnici počinio je uz verbalnu prijetnju držeći ruku u džepu te tako simulirajući da ima oružje

Uhićen je 28-godišnji B. P. zbog sumnje da je početkom ovog mjeseca u šest dana u metropoli opljačkao tri stanice za otkup zlata, tvrtke Aurodomus iz Kastva, ali i pekarnicu Dubec u Sesvetama.

Ukupno je “zaradio” nešto više od 15 tisuća kuna. Pljačke dviju stanica Aurodomusa u Dubravi i jedne na Malešnici počinio je uz verbalnu prijetnju držeći ruku u džepu te tako simulirajući da ima oružje, a za pljačku pekarnice naoružao se nožem. B. D. do sada nije evidentiran u policiji zbog kaznenih djela.

>> Šesto razbojstvo u tjedan dana, opljačkana trgovina u Karlovcu

Ključne riječi

Komentara 1

TW
Twinspark
08:55 12.02.2013.

divlji zapad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije