kolone vozila

Počinje produženi vikend: Gužve na autocesti u Lučkom

Gužva, kolona, Lučko (1)
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
27.04.2012.
u 10:12

Kolone automobila stvaraju se na autocesti A1 pokraj naplate Lučko u smjeru Karlovca, a promet je pojačan na zagrebačkoj i riječkoj obilaznici te autocestama u smjeru mora

Kolona duga najmanje jedan kilometar stvorila se na autocesti prije naplate Lučko u smjeru Karlovca. Zbog radova na cesti, od 1. do 2. kilometra, ondje se vozi jednim trakom, a promet je pojačan i na zagrebačkoj i riječkoj obilaznici, na glavnim cestama i autocestama u smjeru mora te na autocesti A3 Bregana – Lipovac u smjeru istoka, javlja HAK. Pojačan je i ulazak osobnih vozila na graničnim prijelazima Kaštel, Bregana i Rupa.

Razlog gužve na hrvatskim cestama, posebice u smjeru mora, jest i vikend koji nam slijedi. Mnogi su spojili vikend s Praznikom rada pa se gužve i dalje očekuju. Na more su posebice "navalili" Slovenci kojima je i ponedjeljak neradni dan. Gužve se očekuju i sutra, a pojačan ulazak automobila bit će na graničnim prijelazima sa Slovenijom.

Kolone automobila za vikend se očekuju i u trajektnim lukama Valbiska, Brestova, Jablanac, Prizna, Zadar i Split.

HAK javlja da su na autocesti A2 Zagreb – Macelj, zbog radova na mostu Krapina u zoni čvora Zaprešić, u oba smjera zatvoreni zaustavni i vozni trak. Iz smjera Zagreba zatvoren je krak prema Zaprešiću, a u smjeru Zagreba zatvoren je priključni krak na autocestu sa Zagorske magistrale. Na nadvožnjaku u čvoru Krapina vozi se naizmjence, uz privremenu prometnu signalizaciju.

Ključne riječi

Komentara 16

AN
AnaB1982
10:34 27.04.2012.

kaj već ste krenuli namakati guzice u vodu...pa tek je petak ujutro :) a ko će radit u ponedjeljak da čujem? državni službenici tko si nije spojio vikend, oni će do 12h pa razlaz

LI
liskovaca
10:44 27.04.2012.

sve državni službenici! kako je njima teško na poslu! Pogledajte samo gužve u Zagrebu petkom oko 12 sati! Njihov radni tjedan je gotov! Stoka!

TW
Tex_Willer
10:33 27.04.2012.

Navalili Slovenci. brzo zovite Leticu da izvuče konja i sablju i da nas obrani

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije