VARŠAVA ČEKA ODLUKU NATO-A

Počnu li Poljaci obarati ruske rakete, što je sljedeće? Obarat će i njihove avione?

15.07.2024.
u 17:18

"Ova situacija dodatno bi dovela do ozbiljne eskalacije rata, s vrlo neizvjesnim posljedicama. Jedno je pomagati Ukrajinu logistički, financijski, obavještajno, ali sudjelovanje vlastitim vojnim efektivama značilo bi direktno uključivanje u rat članice NATO-a", kaže vojni analitičar Marinko Ogorec

Komentara 91

SJ
sjeverzapad1
17:24 15.07.2024.

Znači ako Ruski avioni ili rakete rade povredu zračnog prostora , to treba tolerirati ? Ma RUŠI ..

PR
pravedno
17:45 15.07.2024.

Kad će tom putinovom ludilu kraj, otima tuđe teritorije i glumi žrtvu, kao da svakom normalnom nije jasno da je izvšio agresiju na jednu suverenu državu. Interesira me dali je on spreman drugim narodima nerusima isto dati teritorije rusije gdjeje ti drugi narodi žive, reprocitet.

Avatar zapadna turska
zapadna turska
17:59 15.07.2024.

naravno da trebaju rušiti rakete ruskih nacista kojima oni uništavaju bolnice, vrtiće, škole itd. u Ukrajini! sramotno je da zapad to već nije učinio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije