ŠOK U KRIŽEVCIMA

Poduzetnik nastrijelio ljubavnicu pa se ubio

križevci
Foto: Mario Kos/ePodravina.hr
1/2
14.11.2015.
u 11:10

Neslužbeno doznajemo kako je riječ o poduzetniku Vladi Bušiću, osnivaču i direktoru nekoliko poduzeća.

Muškarac (28) je sinoć oko 21,05 sati u Križevcima na ulici iz pištolja pucao na ženu, a nedugo potom se ustrijelio, priopćila je policija.

Tragičan događaj zbio se u Smičiklasovoj ulici, na stražnjem izlazu iz trgovačkog centra Konzuma. Napadnuta žena navodno je radila u parfumeriji toga centra te je ustrijeljena nakon što joj je završila smjena. Muškarac joj je prišao i nakon verbalnog i fizičkog napada u nju je ispalio jedan ili više hitaca.

Potom se udaljio i nakon samo desetak metara počinio je samoubojstvoobližnjoj Istarskoj ulici.

Nastrijeljena prodavačica zbrinuta je u koprivničkoj bolnici s teškim ozljedama. Zadnje informacije govore da joj život ipak nije ugrožen.

Rastavljena je i majka jednog malodobnog djeteta, a s napadačem je navodno bila u ljubavnoj vezi nekoliko godina.

Neslužbeno doznajemo kako je riječ o poduzetniku Vladi Bušiću, osnivaču i direktoru nekoliko poduzeća. Jedno od njih je Vladeks-promet, a ta se tvrtka bavi otkupom žitarica i trgovinom. Lani je imala promet od 105 milijuna kuna te dobit od milijun i pol kuna.

Komentara 4

LE
LeonardS
12:02 14.11.2015.

Imati ljubavnicu, biti ljubavnica, nadobudnim ljudima pa tako mladim ali i starim poduzetnicima a posebno političarima je vrlo škakljivo zanimanje !

ME
Meter
11:33 14.11.2015.

Riskantno je u HR biti poduzetnik

SO
Sos
13:35 14.11.2015.

E je i normalan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije