Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezgoda

Pogledajte kako je predsjednik Josipović pao niza stube

VN Turske
Reuters
19.07.2010.
u 18:23

Silazeći s pozornice nakon održanog govora u Subotici predsjednik je promašio stubu.

Predsjednik Ivo Josipović nezgodno je pao tijekom posjeta Srbiji, no srećom, osim neugodnosti i ogrebotine na dlanu, nije bilo težih posljedica.

Nemio događaj zbio se u Subotici, kada je nakon održanog govora na proslavi 20 godina Demokratske zajednice vojvođanskih Hrvata krenuo niza stube. U tom trenutku gledao je prema publici koja je pljeskala, a ne kuda hoda te je promašio stubu i pao. Srbijanski predsjednik Boris Tadić, koji je hodao uz Josipovića, odmah mu je priskočio u pomoć.

Ugodno sjedeći u kafiću ispred Platoa dok su ga radoznali Beograđani gledali, predsjednik Josipović danas je komentirao i svoj pad u Subotici, kada je pomažući starijoj Subotičanki koja mu je darovala sliku, promašio stubu i “zaplivao”.

- Dobro se osjećam, ali vidim da je taj pad izazvao tolik interes da bi ga trebalo i ponoviti - rekao je Josipović.

Ključne riječi

Komentara 103

JU
Jurek
21:20 19.07.2010.

Ha ha, nestao iz kadra ko u crtiću Trebao bi to ponoviti više puta.

OB
-obrisani-
21:20 19.07.2010.

Jos uvijek jeHrvatska finiji kupleraj od ostatka Balkana. U lobiju ziva muzika, svirac klavira. Bolje to neg tambura.

OB
-obrisani-
19:33 19.07.2010.

Pa cujte ustase vi ste poraz civilizacije. Pa u demokraciji se postuje ured i institucija predsjednika drzave a ovakva zluradost i mrznja se mogu opisat samo kao bijes porazenih. Pa nisu Hrvati budale, odkad je caudillo umro ne biraju govnaa tak olako. Jos malo ce vam mirovine revidirat a laznim braniteljima ukinut status. E tek onda cete bit ljuti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije