tko prije pristane

Pogledajte kako muškarci i žene reagiraju na poziv na seks

poziv na seks
Screenshot
30.07.2013.
u 09:53

Iako mnogi vjeruju u onu 'ako pitaš njih 100, jedna će sigurno pristati na seks', u ovom se slučaju nije ispostavilo da je tako

Tko pita, ne skita, stara je poslovica kojom su se očito vodili i akteri eksperimenta "Pitaj 100 djevojaka za seks" kojim je jedan muškarac provjeravao hoće li barem jedna od stotinu djevojaka pristati na seksualni odnos s njim.

Iako mnogi vjeruju u onu "ako pitaš njih 100, jedna će sigurno pristati na seks", u ovom se slučaju nije ispostavilo da je tako.

No, za razliku od muškaraca, ženama je bilo puno lakše pronaći partnera. Isti je eksperiment proveden i na muškarcima i on je postigao puno bolje rezultate. U videu doznajte kakve.

>> Brinete su muškarcima poželjnije, kao i žene koje znaju kuhati...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije