neobična veličina

Pogledajte: U Kini pronašli pola metra dugu glistu

glista (1)
Yahoo Screenshot
06.09.2012.
u 11:42

Glistu dugačku poput zmije pronašao je radnik ureda šumarstva Li Zhiwei. Li je odlučio zadržati glistu, a držat će je u svom dvorištu

U okrugu Binchaun u Kini u oluku kuće pronašli su pola metra dugu glistu, javlja Yahoo News. Glistu dugačku poput zmije pronašao je radnik ureda šumarstva Li Zhiwei. Li je glistu odlučio zadržati, a držat će je u svom dvorištu.

Dužina odrasle gliste varira od 10 milimetara do 3 metra, a na njezinu veličinu utječe okoliš. Gliste će narasti dulje tijekom vlažne sezone ako se dobro hrane i nemaju mnogo prirodnih neprijatelja. Biolozi planiraju proučiti glistu koju je pronašao Li kako bi je mogli klasificirati i identificirati razlog zbog kojeg je mogla toliko narasti.

Video pogledajte ovdje.

 

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
11:50 06.09.2012.

Eeeee, za ovu kinesku glistu bi važila ona čačićeva - čudi se ko ptica glisti... .....ali kod nas je ipak aktualnija ona - čudi se ko pura d*eku....

LP
Lebron Petrovic
20:29 06.09.2012.

Ova je za morunu dobra ! (huso huso)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije