TRAGEDIJA U ENGLESKOJ

Pojavila se jeziva snimka: Bivši vojnik snimljen kako napušta mjesto trostrukog ubojstva

Bushey triple murder
Foto: James Manning/PRESS ASSOCIATION
1/16
10.07.2024.
u 22:14

Ranije danas, policajci su pretresli kuću u kojoj Kyle Clifford (26) živi te su zatvorili groblje koje je udaljeno nekoliko minuta hoda

Gotovo cijeli dan u Engleskoj trajala je potraga za Kyleom Cliffordom (26), nakon što su tri žene ubijene u napadu samostrelom u kući u Ashlyn Closeu. Žrtve su bile supruga i dvije kćeri BBC-jevog komentatora Johna Hunta. U popodnevnim satima policija je potvrdila da je pronašla Clifforda nakon velike operacije koja je uključivala specijalizirane timove za potragu i naoružane policajce. Clifford, iz Enfielda u sjevernom Londonu, prima liječničku pomoć. 

Osumnjičenik, koji je napustio britansku vojsku 2022. nakon kratkog razdoblja službe, bio je tražen zbog smrti Carol Hunt (61) i njezinih kćeri Hannah (28) i Louise (25). Policija je rekla kako vjeruje da je Clifford bio poznat žrtvama. Inspektorica Justine Jenkins rekla je da se nitko drugi ne traži u vezi s istragom te zatražila da se poštuje privatnost obitelji žrtava. Na tiskovnoj konferenciji prije nego što je Clifford lociran, Jon Simpson iz policije Hertfordshirea poručio je novinarima da se vjeruje da su ubojstva "ciljana", navodi BBC.

Kako piše Daily Mail, Clifford je bio bivši dečko Louise. Objavljena je i jeziva snimka koja ga navodno prikazuje kako se udaljava od obiteljske kuće dok nosi veliki predmet ispod bijele plahte. 

Ranije danas, policajci su pretresli kuću u kojoj Clifford živi te su zatvorili groblje koje je udaljeno nekoliko minuta hoda. Četiri policajca odjevena u crno, dvojica s automatskim puškama, čuvala su groblje te sprječavala građane da uđu. U međuvremenu, vozilo hitne pomoći dojurilo je na groblje, a uočena su i dva helikoptera. 

Policija je pronašla osumnjičenikov automobil i pretraživala obližnji park. Građanima je rečeno da odmah nazovu policiju ako vide Clifforda, ali da mu ne prilaze, opisujući ga kao opasnog i potencijalno još uvijek naoružanog. Obližnje škole su preventivno zatvorene.

"Naše misli su s Johnom i njegovom obitelji u ovom nevjerojatno teškom trenutku i pružit ćemo mu svu podršku koju možemo", istaknuli iz BBC-a. Cliffordovi susjedi rekli su danas kako je policija zatvorila cestu dok su kuću pretraživali naoružani policajci.

 

GALERIJA Tri žene ubijene su u gradu Busheyju u istočnoj Engleskoj
Bushey triple murder
1/16

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije