Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKOČILI TROŠKOVI

Istraživanje otkrilo kako Hrvati žive: Gore otišle cijene krumpira, mobitela i kafića

26.04.2024.
u 06:34

Veliko poskupljenje kruha utjecalo na smanjenje potrošnje kruha i peciva po članu domaćinstva s 45 na 42,4 kilograma godišnje

Komentara 12

EB
EBERT
08:14 26.04.2024.

Pitam vas zasto su sve trgovine svaki dan pune kao Sipak. Promatram koliko se kupuje Mesa na kile sirevi veliki izbor skuplji nego na zapadu.Ljudi nemojte kukati. Tu ste uvjek bili i biti cete svjetski prvaki. U Hrvatskoj se dobrodobro zivi i trosi. Drago mi je pitajte se kome mozete biti zahvalni. Naravno Prijasnjem i sadasnjem Premjeru.kao i njegovoj vladi. Ja zivim na zapadu vjerujte mogu i znam dobro ocjeniti da u Hrvatskoj nije kriza. Takovu tzv. krizu pozeljeli bi si mnogi u Zap. Zemljama. ali toga nisu mnogi svijesni u Hrvatskoj.

ŠS
Štap sa glavom
08:06 26.04.2024.

Jako je bitno da su poskupili kafići i mobiteli.

BI
Binga01
09:14 26.04.2024.

Hvala Bogu ne kupujem niti mobitel niti kafić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije