Atrakcija

Pokraj 2.700 svijetlećih pisanica upaljen i uskrsni krijes

Salaj (1)
Foto: Damir Špehar/Pixsell
1/13
07.04.2012.
u 22:45

Posjetitelji su uživali u novoj blagdanskoj bajci Salajevih, a koju će moći slobodno razgledati zaključno sa 10. travnjem

ČAZMA – Imanje obitelji Salaj iz Grabovnice na preduskrsno veče zasjalo je punim sjajem, jer domaćini su se pobrinuli za još jedno novo iznenađenje posjetiteljima, a riječ je o paljenju prvog uskrsnog krijesa.

Spomenuta atrakcija bila je tek šlag na torti već ionako impresivnog bajkovitog blagdanskog izdanja nadaleko poznatog Salajevog imanja. To je ujedno označilo i početak slavljenja Uskrsa, a što je privuklo pažnju brojnih posjetitelja.

Naime, po prvi su puta promovirali Uskrsnu priču iz Čazme, a za tu priliku okućnicu su uresili sa 2.700 pisanica i ostalih uskrsnih prepoznatljivosti, poput zečeva, pilića, pijetlova i sličnih ukrasa, a koji također svijetle noću.

Međutim osmišljeni su i dodatni zabavni sadržaji, i dok su mališani uživali u dječjoj predstavi bjelovarskih kazalištaraca, odrasli su guštali u tamburaškoj glazbi, gastronomskim delicijama, ili pak zabavnom parku. Prva Uskrsna priča sa slobodnim ulazom potrajati će do utorka.

Komentara 1

DA
danebi
13:56 09.04.2012.

cirkus

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije