govor mržnje

Pokrenut postupak protiv Prve srpske TV zbog vrijeđanja Hrvata

ivan ivanovic
You Tube
29.06.2011.
u 20:00

Demokratska zajednica Hrvata (DZH) nedavno je u otvorenom pismu predsjedniku Savjeta RRA vladiki Porfiriju zatražila da se Prvoj oduzme pravo na nacionalnu frekvenciju.

BEOGRAD – Savjet Republičke radiodifuzne agencije (RRA) priopćio je danas da je pokrenuo postupak protiv Prve srpske televizije zbog programskog sadržaja emisije "Večer s Ivanom Ivanovićem", objavili su mediji u Srbiji.

Na prvoj sljedećoj sjednici Savjeta RRA predstavnik te medijske kuće bit će pozvan da bi se službeno izjasnio o spornim sadržajima kako predviđa postupak, navedeno je u priopćenju.

Demokratska zajednica Hrvata (DZH) nedavno je u otvorenom pismu predsjedniku Savjeta RRA vladiki Porfiriju zatražila da se Prvoj srpskoj televiziji oduzme pravo na nacionalnu frekvenciju zbog, kako su obrazložili, uvreda na račun Katoličke crkve i govora mržnje prema hrvatskom narodu, podsjećaju mediji.

Ključne riječi

Komentara 616

OB
-obrisani-
22:25 29.06.2011.

znam 8 primjera iz Šida

OB
-obrisani-
22:48 29.06.2011.

i ti za Obamu ?

OB
-obrisani-
00:49 30.06.2011.

nije na guzove....... na prednju je stranu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije