OBITELJSKE RAZMIRICE

Brat sestri slomio prst u svađi oko režija

Računi za kućanstvo
Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Ilustracija
22.08.2022.
u 10:56

U kući na Novoj Vesi, Damjan I. K. se posvađao sa sestrom, a svađa je također prerasla u fizički obračun, koji je njega na koncu odveo iza rešetaka

Žena (33) sumnjiči se za pokušaj ubojstva dvije godine mlađeg člana obitelji. Kako je priopćila zagrebačka policija, riječ je o događaju koji se zbio 21. kolovoza oko 16 sati u kući na području Sesveta. Osumnjičena 33-godišnjakinja prvo se posvađala s 31-godišnjakom, a svađa je uskoro prerasla u verbalni obračun. U nekom trenutku napala ga je i teško ozlijedila  oštrim predmetom, najvjerojatnije nožem. On je prevezen u KB Dubrava gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen, a ona je privedena  na policiju radi kriminalističkog istraživanja, kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja.

Koji dan ranije, u kući na Novoj Vesi, Damjan I. K. se posvađao sa sestrom, a svađa je također prerasla u fizički obračun, koji je njega na koncu odveo iza rešetaka. Njih dvoje žive u  susjednim kućama, a posvađali su se zbog (ne)plaćanja režija. U nekom trenutku ona je tu svađu snimala mobitelom, na što ju je Damjan I.K. udario svojim mobitelom po ruci, a  zatim ju je udario i nogom te joj slomio prst. Ona je teže ozlijeđena, a on je priveden te mu je određen istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke. Tužiteljstvo je tražilo i da mu se istražni zatvor odredi zbog opasnosti od ponavljanja djela, jer je već prijavljivan zbog nasilja u obitelji, no sud je taj prijedlog tužiteljstva odbio.

VIDEO Nevjerojatna priča s Hvara: Par se posvađao, žena otišla pa prijavila mužev nestanak, tražio ga i HGSS

Komentara 1

LI
liliZG
15:37 23.08.2022.

članak bez glave i repa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije