Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Ninu

Policajac se potukao na ulici pa ga suspendirali. I on i drugi mladić ozlijeđeni

hitna
Dusko Marusic/PIXSELL/Ilustracija
15.02.2022.
u 13:33

Protiv obojice se podnosi optužni prijedlog zbog počinjenja prekršaja iz  čl.13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

U ponedjeljak, 14. veljače oko 17 sati, na ulici u Ninu došlo je do narušavanja javnog reda i mira između dvije muške osobe.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, sumnja se kako su se 25-godišnjak i 27-godišnjak nakon verbalnog sukoba međusobno naguravali te potom fizički sukobili, kojom prilikom su obojica zadobili lakše tjelesne ozljede. Protiv obojice se podnosi optužni prijedlog zbog počinjenja prekršaja iz  čl.13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

S obzirom da je u narušavanju javnog reda i mira sudjelovao  policijski službenik koji je tada bio izvan službe, zbog nedoličnog ponašanja protiv njega će se u zakonskom roku podnijeti zahtjev za pokretanjem disciplinskog postupka nadležnom Disciplinskom sudu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije