Na Putu Supavla

Policajci ozlijedili škveranina koji im je probio blokadu i vrijeđao ih

policija
Arhiva VL
08.04.2010.
u 11:40

Cesta je zbog utakmice bila zatvorena za promet, a škveranin se nije htio zaustaviti, nego je porušio plastične čunjeve na cesti. Na ulaznoj kapiji brodogradilišta ponovno se sukobio s policijom.

Policajci su jučer lakše ozlijedili radnika splitskog brodogradilišta Gorana D. (46) iz Konjskog pokušavajući ga uhititi kad im je golfom probio blokadu na Putu Supavla.

Cesta je zbog utakmice bila zatvorena za promet, a škveranin se nije htio zaustaviti, nego je porušio plastične čunjeve na cesti.

Ubrzo su ga zaustavili, ali je on izišao iz vozila i ponovno im pobjegao. Otrčao je do ulazne kapije brodogradilišta gdje se sukobio s policajcima. Počeo ih je vrijeđati i odgurivati pa su službenici morali primijeniti silu.

Udarili su ga u prsa, a napukle su mu i dvije kosti lakta jer se opirao uhićenju.

Goran D. prijavljen je zbog narušavanja reda i mira, a s policajcima i očevicima događaja obavit će se razgovori i utvrditi je li primjena sile u ovom slučaju bila opravdana ili ne.

Komentara 1

ZL
Zlatko72
08:57 09.04.2010.

evo vidite nase kauboje po cesti opet udaraju pa gde je ta vlast sta oni misle da su u vesternu da ne trebaju odgovarati nikome da za njih nema zakona

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije