ZAUSTAVILI 140 vozila i vozača

Policija kontrolira i taksiste: Najviše ih kažnjeno zbog pojasa i parkiranja. Bilo je i pijanih

Zadar: Sindikalni predstavnici taksista upozorili su na sve ?eš?e slu?ajeve prevare turista
Dino Stanin/PIXSELL
19.07.2024.
u 17:59

Policijski službenici Postaje prometne policije Zadar su jučer, 18. srpnja 2024. godine u vremenu od 16 do 24 sati proveli ciljanu akciji "Pojačano postupanje prema vozačima taksi vozila". Akcijom su obuhavaćena 140 vozila i vozača kod kojih je utvrđeno ukupno 103 prekršaja sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Od ukupnog broja utvrđenih prekršaja 29 prekršaja se odnosi na prekršaje zbog nekorištenja zaštitnog pojasa, 49 prekršaja zbog nepropisnog parkiranja, 12 prekršaja zbog nedostatka opreme u vozilu, 6 prekršaja zbog prekoračenje nedopuštene brzine,
6 prekršaja zbog nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme vožnje te 3 prekršaja zbog upravljanja pod utjecajem alkohola.

Uz policijske službenike u ciljanoj akciji sudjelovali su i službenici Mobilne jedinice Carinske uprave koji su iz svoje nadležnosti utvrdili 3 prekršaja te inspekcije sigurnosti cestovnog prometa i cesta Ministarstva mora, prometa i infrastrukture koji su utvrdili 6 prekršaja - istakli su iz zadarske policije. 

Ključne riječi

Komentara 1

UK
ukrajina
19:30 19.07.2024.

Treba im zabraniti voziti jer su nepristojni i samo vrebaju kako bi nekog oderali !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije