Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKLJUČEN I INSPEKTORAT

Izazvali kaos u klubu u Biogradu, preminuo zaštitar (54). Policija objavila što se dogodilo u noćnom klubu

Tučnjava u klubu u Biogradu, preminuo zaštitar, dvije osobe privedene
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/2
22.05.2023.
u 11:03

Zasad je poznato kako su zbog sudjelovanja u tučnjavi privedena četvorica mladića te će se protiv njih podnijeti kaznena prijava

Zadarska policija oglasila se o incidentu do kojega je došlo ovoga vikenda u noćnom klubu u Biogradu, gdje je u tučnjavi preminuo 54-godišnji zaštitar kluba. Zasad je poznato kako su zbog sudjelovanja u tučnjavi privedena četvorica mladića te će se protiv njih podnijeti kaznena prijava, no policija još nije komentirala koji je bio uzrok smrti zaštitara kako bi se otkrilo je li bio ubijen. 

Inače, pisali smo o tome kako je riječi o klubu čiji je suvlasnik gradski vijećnik Danijel Šangulin (HDZ), a incidenata je bilo i prijašnjih godina.

VEZANI ČLANCI:

Policija je ovog ponedjeljka potvrdila da je u noći sa subote na nedjelju došlo do incidenta u kojem je smrtno stradao 54-godišnjak, a sada su poručili kako i četvoricu mladića u diobi od 31, 30, 24 i 23 godine sumnjiče da su sudjelovali u tučnjavi, zbog čega će protiv njih biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru. Nakon što se dovrši kriminalističko istraživanje, osumnjičeni će biti predani pritvorskom nadzorniku. 

''Također, provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su dva hrvatska državljanina u dobi od 25 godina i jedan hrvatski državljanin u dobi od 22 godine počinili prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira na naročito drzak i nepristojan način vikom, svađom i naguravanjem, i tako su narušavali mir drugih posjetitelja ugostiteljskog objekta. Nakon provedenog kriminalističkog  istraživanja uz optužni prijedlog policija će ih danas prepratiti na Kazneno-prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru. Policijski službenici nastavljaju provoditi kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti događaja te identificiranja ostalih sudionika ovog događaja, a radnje i mjere iz svoje nadležnosti provode i djelatnici odjela inspekcije Ravnateljstva civilne zaštite i Državnog inspektorata'', izvijestila je policija.

>> VIDEO Kome toliko smetaju djeca? Motornim uljem netko je devastirao dječje igralište u Španskom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije