DETALJI SLUČAJA

Policija o ubojstvu u Bjelovaru: Napadač se htio osvetiti pa je vozilom naletio na muškarca (53)

Bjelovar: Pješak poginuo u naletu auta u naselju Jošine
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/5
28.12.2023.
u 21:09

Muškarac je na mjestu poginuo, a naknadno se kasnije doznalo kako su se napadač i preminuli muškarac poznavali od ranije te su se prije cijelog događaja i posvađali

Bjelovarsko-bilogorska policija se oglasila večeras oko ubojstva koje se jučer oko 17.30 sati dogodilo u Bjelovaru, i to nakon što je jedan muškarac vozilom njemačkih registracija naletio na pješaka. Muškarac je na mjestu poginuo, a naknadno se kasnije doznalo kako su se napadač i preminuli muškarac poznavali od ranije te su se prije cijelog događaja i posvađali.

Policija je potvrdila kako se radilo o teškom ubojstvu, navodeći kako je 45-godišnji osumnjičenik uhićen i predan pritvorskom nadzorniku. Policija je također izvijestila kako se sumnja da je 53-godišnjak ubijen iz osvete iz ranijeg sukoba. 

- Sumnja se da je 45-godišnjak jučer s namjerom usmrćenja, zbog osvete radi ranijeg sukoba, vozilom na nogostupu udario 53-godišnjaka nanijevši mu osobito teške tjelesne ozlijede od kojih je 53-godišnjak na mjestu događaja preminuo. Događaju je prethodio međusobni verbalni sukob i fizički napad 53-godišnjaka na 45-godišnjaka nakon čega je osumnjičeni napustio mjesto događaja na koje se vratio za kratko vrijeme i ubrzavajući vozilom bez kočenja usmrtio 53-godišnjaka - objavila je policija.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije