Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Događaj je potresao grad

FOTO Ovo je auto kojim je pregažen muškarac u Bjelovaru: U njemu pronađeni dokazi?

Foto: Ivona Radman
1/14
28.12.2023.
u 13:58

Automobil koji ipak nije Suzuki kako se isprva mislilo, danas se nalazi u centru grada, u blizini gradske tržnice i Radićeva trga, ograđen trakom. Čuva ga policija

Mještani mirnog bjelovarskog naselja Jošine još su u šoku nakon sinoćnje tragedije u kojoj je poginuo muškarac (53). Cijelo naselje satima je bilo pod blokadom, dok policija nije uhitila 45-godišnjaka koji se dovodi u vezu s  događajem. Prema neslužbenim informacijama, mlađi muškarac namjerno je autom pregazio starijeg koji je na mjestu preminuo. Zatim je pobjegao.

Prema riječima očevidaca, bijeli automobil stranih registarskih oznaka naglo je skrenuo u ulicu Ivana Gregurića i nakon 300 metara izbacio suvozača iz automobila. Zatim se vratio na početak ulice, okrenuo vozilo u smjeru suvozača i zaletio se automobilom s namjerom da ga usmrti. O putanji automobila svjedoče i tragovi očevida koji se sinoć vršio, a koji kazuju da je žrtva pokušala izbjeći automobil maknuvši se s kolnika na na travu, ali, nažalost, neuspješno. 

Automobil koji ipak nije Suzuki kako se isprva mislilo, danas se nalazi u centru grada, u blizini gradske tržnice i Radićeva trga, ograđen trakom. Čuva ga policija. U PU bjelovarsko-bilogorskoj kažu kako se u suradnji s Županijskom državnim odvjetništvom još provode dokazne i izvidne radnje nakon čega će 45-godišnjak biti predan pritvorskom nadzorniku. U autu se navodno nalaze i neki dokazi. Portal Klikni.hr iz pouzdanih izvora doznaje kako je brutalnom činu prethodila svađa između dvojice muškaraca koja je navodno započela u jednom ugostiteljskom objektu na području grada koji su zajedno napustili jučer poslijepodne. Automobilom koji je vozio 45-godišnjak stigli su u Jošine, gdje stanuje njihov zajednički poznanik.

VEZANI ČLANCI:

Kako dalje navodi portal, dokazi koje je policija tijekom očevida pronašla upućuju na to da je okršaj, i to ne samo verbalni, nastavljen i u automobilu jer su u njemu pronađeni tragovi krvi. Kako se neslužbeno doznaje, uhićeni muškarac i pokojnik godinama su se družili te su bili u prijateljskim odnosima.

VIDEO Drama u Bjelovaru: Autom pregazio čovjeka i usmrtio ga

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar messerschmidt
messerschmidt
15:19 28.12.2023.

Znači, zgažen policijskim autom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije