pobjegao iz vozila

Požeška policija objavila opis: Ovako izgleda odbjegli zatvorenik

Bjegunac koji je pobjegao iz policijskog vozila
Foto: Policija
11.07.2016.
u 18:00

Bjegunac je 33-godišnji Samir Kuduzović, državljanin Bosne i Hercegovine, srednje tjelesne građe, visok oko 175 centimetara, kratke crne kose

Požeška policija objavila je opis odbjeglog zatvorenika, koji je u subotu pobjegao iz policijskog vozila, i pozvala građane da jave ako vide osobu koja odgovara opisu.

Bjegunac je 33-godišnji Samir Kuduzović, državljanin Bosne i Hercegovine, srednje tjelesne građe, visok oko 175 centimetara, kratke crne kose. U trenutku bijega bio je odjeven u crvenu majicu kratkih rukava i donji dio tamno plave trenirke.

Kuduzović je u subotu, 9. srpnja oko 15 sati u Požegi u Dubrovačkoj ulici pobjegao iz policijskog vozila prilikom dovođenja u Kaznionicu i zatvor u Požegi (ekstradicijski pritvor).

Policija traga i za bijelim kombi vozilom zatvorenog oblika karoserije marke „VW transporter“, registarskih oznaka PŽ 325BI, koje se možebitno povezuje s njegovim bijegom. Naime, tijekom noći s nedjelje na ponedjeljak, 10. na 11. srpnja na parkiralištu u mjestu Jakšić u Osječkoj ulici nepoznati počinitelj otuđio je navedeno vozilo koje je 51-godišnji vlasnik ostavio otključano s ključevima u kontakt-bravi.

>> Zatvorenik u Požegi pobjegao iz policijskog auta dok su ga prevozili u zatvor!

>> Objavljena fotografija zatvorenika koji je pobjegao iz policijskog vozila u Požegi

Komentara 6

SC
schwertransport
18:30 11.07.2016.

Ma da sad nek ga gradani love

SU
subara
18:06 11.07.2016.

sramota da nemoze biti veca. kakva drzava takva i policija. nemozes cuti nista dobro da su uradili.sami propusti,a mi i dalje drzimo zatvorene oci i dopustamo ma nas za.j.e.b.ava.ju.

LI
liliZG
11:17 13.07.2016.

ostavio auto sa ključem u kontakt bravi, sa nedjelje na ponedjeljak, ...??? malo jači vlasnik...ili možda zemo , pomogao zemi a dobit će još nešto novca od osiguranja i sve super...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije