Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVJERAVAJU I POLICAJCE

Policija potvrdila: Provjeravaju se mladići koji su napali auto srpskih tablica, prijete im velike kazne

Brodarica: Poja?an policijski nadzor prilaza školama zbog po?etka nove školske godine
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
21.11.2023.
u 19:19

Napominjemo da je utvrđen identitet osoba sa snimke koje se dovode u vezu s navedenim protupravnim ponašanjem, dok je kriminalističko istraživanje vezano za oštećenje vozila inozemnih registarskih oznaka u tijeku, objavili su iz policije

Vukovarsko-srijemska policija potvrdila je za Večernji list kako se provodi kriminalističko istraživanje zbog incidenta koji se dogodio ove subote, uoči Kolone sjećanja. Podsjetimo, ranije je bila objavljena snimka na kojoj se jasno vidi kako skupina muškaraca usred ceste izlazi iz automobila vukovarskih registracija i dolazi do automobila somborskih registracija. Ubrzo je bila krenula i dernjava, ali i napad na automobil, dok su dva policijska vozila na snimci bila direktno pokraj njih. 

Kako su nam potvrdili iz policije, još se provodi istraživanje jer se sumnja da su mladići prekršiti zakon vrijeđajući i narušavajući mir drugih građana. Potvrde li se ove sumnje, mladićima prijeti od 700 do 4.000 eura kazne, ili 30 dana zatvora. Krim istraživanje se provodi i protiv vozača jer se sumnja da se nije držao ograničenja, zabrana i obveza, zbog čega mu prijeti 60 eura kazne.

- Policijska uprava vukovarsko-srijemska vezano za događaj provodi kriminalističko istraživanje zbog postojanja sumnje u počinjenje prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te protiv vozača vozila zbog prekršaja iz članka 12. st. 4. Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Napominjemo da je utvrđen identitet osoba sa snimke koje se dovode u vezu s navedenim protupravnim ponašanjem, dok je kriminalističko istraživanje vezano za oštećenje vozila inozemnih registarskih oznaka u tijeku - objavili su.

POVEZANI ČLANCI:

Osim toga, protiv policijskih službenika koji su se tamo nalazili bit će izvršene i provjere, potvrdili su.

>> VIDEO Kolona sjećanja prolazi trasom dugom 5,5 kilometara, od vukovarske bolnice do Memorijalnog groblja žrtava

Ključne riječi

Komentara 44

Avatar Zgubider..
Zgubider..
20:09 21.11.2023.

"...Policija potvrdila: Provjeravaju se mladići koji su napali auto srpskih tablica, prijete im velike kazne..."___Je, sad kad je izašo video u javnost. Hvala Bogu je čovjek bio toliko priseban pa je sve snimio, inače bi se sve po starom "dobrom" običaju zataškalo...

Avatar Idler 3
Idler 3
20:00 21.11.2023.

Baš sem i ja štel priupitat - jel budeju kažnjeni i oni "radnici" kaj šećeju po VU sa srpskim, vojnim oznakami ? I kaj ak se dokaže kak baš "stranci" i nisu sam prolazili, neki su im se prsti .motali...

PR
prajdali100
20:33 21.11.2023.

Ne smiješ nejač ni krivo pogledati.Znaju za brojne grobnice naših nestalih ali svi " ćute".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije