NAVODNO JE PRIJETIO ŽENSKOJ OSOBI

Policija privela Gorana Kotura: Nekadašnjeg čelnika splitskog SDP-a sumnjiči se za prijetnje smrću

Split: Konferencija SDP-a o uključivanju Dalmacije u osnovnu Transeuropsku prometnu mrežu
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/4
07.09.2024.
u 17:59

Predsjednik splitskog SDP- a Davor Matijević je izjavio za medije da je šokiran jer se radi o osobi koju poznaje godinama i ne može "nego biti iznenađen i tužan".

Zbog sumnje da je prijetio smrću ženskoj osobi, splitska je policija privela nekadašnjeg čelnog čovjeka splitskog SDP-a Gorana Kotura nad kojim se provodi kriminalističko istraživanje, neslužbeno se doznaje. Navodno se incident, zbog kojeg je uhićen, zbio u petak u Lučkoj upravi, u kojoj Kotur radi kao rukovoditelj Odjela za razvoj i istraživanje tržišta, ravnatelj Uprave je Vice Mihanović, bivši šef splitskog HDZ-a i gradonačelnički kandidat. 

Naime, predstojnici Ureda ravnatelja, Kotur je navodno zaprijetio smrću. Splitska policija, koja je Kotura privela u petak navečer,  ništa službeno nije željela govoriti o slučaju pozivajući se na Opću uredbu o zaštiti podataka. Predsjednik splitskog SDP- a Davor Matijević je izjavio za medije da je šokiran jer se radi o osobi koju poznaje godinama i ne može "nego biti iznenađen i tužan".

"Istraga će pokazati o čemu se radi. Svako nasilje ili prijetnja nasiljem su neprihvatljivi, a mogu vas obavijestiti da je Goran Kotur dao zahtjev za mirovanje svog članstva u SDP-u do okončanja postupka", rekao je Matijević.

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTOGALERIJA Pogledajte prizore u Tovarniku dan nakon požara i napada na policajce

Split: Konferencija SDP-a o uključivanju Dalmacije u osnovnu Transeuropsku prometnu mrežu
1/16

Komentara 1

Avatar Kruppe
Kruppe
18:24 07.09.2024.

Uopće me ne iznenađuje. Ljevičari su veliki licemjeri i glumci koji u sebi čuvaju bijes koji "docnije" izađe. Odgojeno po modelu "znaš li ti ko sam ja".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije