IZBOLI GA

Policija riješila slučaj ubojstva 23-godišnjaka u Paromlinskoj: Uhićeno troje Afganistanaca u Rijeci

Zagreb: Derutna zgrada Zagrebačke banke u Paromlinskoj ulici
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/3
21.06.2023.
u 17:09

Policija je potvrdila kako su počinitelji državljani Afganistana u dobi od 30, 22 i 24 godine, a svi su uhićeni u Rijeci ovog utorka zbog sumnje na ubojstvo 23-godišnjaka, nasilničko ponašanje na štetu 35-godišnjeg Afganistanca te prijetnje na štetu 25-godišnjeg Afganistanca

Zagrebačka policija riješila je slučaj ubojstva 23-godišnjeg muškarca u napuštenoj zgradi u Paromlinskoj ulici koje se dogodilo 4. lipnja u Zagrebu. Naime, ranije su izvijestili kako su nepoznati počinitelji ozlijedili muškarca oko 23 sata, a muškarac je u ponedjeljak podlegao ozljedama u KBC-u Zagreb. 

Nešto više od dva tjedna nakon toga policija je potvrdila kako su počinitelji državljani Afganistana u dobi od 30, 22 i 24 godine, a svi su uhićeni u Rijeci ovog utorka zbog sumnje na ubojstvo 23-godišnjaka, nasilničko ponašanje na štetu 35-godišnjeg Afganistanca te prijetnje na štetu 25-godišnjeg Afganistanca. 

''Utvrđena je sumnja da su 4. lipnja 2023. godine oko 23 sata, nakon ranijih nesuglasica s 35-godišnjim državljaninom Afganistana, trojica osumnjičenika zajedno došla pred napuštenu zgradu u Paromlinskoj ulici u Zagrebu te su tjelesno napali 35-godišnjaka, zadavši mu više udaraca rukama i nogama po glavi i tijelu. Nakon toga je osumnjičeni 30-godišnjak prisilno odveo oštećenog 35-godišnjaka na 3. kat napuštene zgrade gdje je nastavio s nasilničkim ponašanjem tako što ga je više puta udario po glavi i tijelu, ali je 35-godišnjak u pogodnom trenutku uspio pobjeći i udaljiti se iz zgrade'', izvijestila je policija.

POVEZANI ČLANCI:


 

Istodobno su druga dvojica osumnjičenih, 22-godišnjak i 24-godišnjak, na izlazu iz zgrade prišla 23-godišnjem državljaninu Afganistana s kojim su također ranije imali nesuglasice, s namjerom da ga usmrte, izvijestili su ranije iz policije. Nakon što ih je uočio, 23-godišnjak se dao u bijeg trčeći ulicom u smjeru sjevera. Međutim, 24-godišnjak i 22-godišnjak sustigli su ga kod kućnog broja 7 te ga zajedno počeli udarati, a potom mu, s namjerom da ga usmrte, oštrim predmetom zadali više ubodnih rana u tijelo.
 
Osim toga, sumnja se da su sva trojica osumnjičenika dva dana nakon ubojstva oko 23.15 sati tijekom videopoziva putem mobilne aplikacije zajedno zaprijetili 25-godišnjem državljaninu Afganistana da će ga usmrtiti ako ne napusti Republiku Hrvatsku. Dvadesetak minuta kasnije 30-godišnjak je ponovio prijetnju oštećenom tako da ga je nazvao putem mobilne aplikacije i zaprijetio da će ga sva trojica napasti i usmrtiti.

>> VIDEO Pao vojni helikopter u Šibensko-kninskoj županiji

Komentara 22

DU
Deleted user
18:08 21.06.2023.

Uzas ,nadam se da nece postati praksa,ipak moram dati Orbanu za pravo sto im nedozvovljava boravak u Madarsku.svijet koji mi ne poznamo!

VL
Vladek37
17:42 21.06.2023.

Gdje su sad oni što pljuju po Hrvatskoj policiji da tuku izbjeglice.

VO
Vorta13
18:38 21.06.2023.

Baš su nam obogatili društvo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije