OBJAVILI FOTOGRAFIJU

Policija traži motociklista koji je teško ozlijedio policajca! Jeste li vidjeli ovog čovjeka?

PU splitsko-dalmatinska
11.07.2024.
u 13:02

U tijeku intenzivno traganje za vozačem motocikla, kažu u policiji u kojoj pozivaju građane da im pomognu

"Objavljujemo fotografiju muškarca kojeg dovodimo u svezu s događajem od sinoć kada je u namjernom naletu motocikla teško ozlijeđen policijski službenik i na koje okolnosti provodimo kriminalističko istraživanje", javila je PU splitsko-dalmatinska. Pozivaju građane koji imaju korisne informacije o osobi s fotografije da ih o tome obavijeste pozivom na  broj 192, obavijeste najbližu policijsku postaju ili na e-mail adresu splitsko-dalmatinska@policija.hr.

Jutros su objavili kako je jučer prilikom policijskog postupanja motociklist namjerno udario u policijskog službenika koji je ozlijeđen i prevezen u splitsku bolnicu. Napadač je ostavio motor i pobjegao. Sve se dogodilo na raskrižju Tolstojeve i Zagrebačke ulice, piše Dalmatinski portal. Na mjestu događaja obavljen je očevid. Predmetni motocikl privremeno je oduzet i pohranjen. "Policijski službenik zadobio je tešku tjelesnu ozljedu noge te je hospitaliziran. U tijeku je intenzivno traganje za vozačem motocikla", rekli su u policiji.

 

Komentara 13

SE
Serđo23
13:19 11.07.2024.

Surov je život tamo južno ! Ako ima malo mozga sam će ubrzo doći u najbližu policijsku postaju inače nebi još dugo smio na cestu u svakoj zapadnoj državi , a u nekim državama nikad !

MI
mikimouse12
13:38 11.07.2024.

A ime i prezime tog "covjeka"? Nema niti inicijala

VI
viviann
14:24 11.07.2024.

Da je taj na vrijeme bio ukljucen u rehabilitaciju klinaca s poremecajima u ponasanju, danas bi se ponašao kao normalan covjek. Svaka zupanija treba imati centre za rad s djecom koja imaju poremecaje u ponasanju. I svaki grad, ako zelite sigurnu buducnost i manje kriminaks.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije