Horor jet-seta

Policija u sobi našla mrtvo tijelo supruge nasljednika TetraPaka

velika britanija, ubojstva (1)
Pixsell
10.07.2012.
u 21:37

Tijelo je u luksuznoj rezidenciji bogate četvrti Londona ležalo već tjedan dana, a iako se još ne zna razlog smrti, sumnja se na predoziranje drogom.

Kada su u ponedjeljak oko podneva londonski policajci u južnom dijelu grada zaustavili vozača koji je automobilom divljao po ulici, zasigurno nisu slutili da su počeli odmotavati zastrašujuće klupko droge, bogatstva, glamura i smrti koje je jedna od najbogatijih obitelji Europe skrivala iza fasade uglađenog, obiteljskog života.

Psihički slom

Za upravljačem automobila nalazio se Hans Rausing, nasljednik tvrtke TetraPak, konglomerata koji danas zapošljava 22.000 radnika diljem svijeta. U vozilu je pronađena i droga, pa je policija ishodila nalog za premetačinu Rausingove kuće kako bi se provjerilo ima li bogati nasljednik još opijata. Drogu nisu našli, ali pronašli su nešto još strašnije. Istražitelji koji su ušli u Rausingovu rezidenciju na podu spavaće sobe pronašli su tijelo njegove četrdesetosmogodišnje supruge Eve, koje se tamo nalazilo već nekoliko dana.

– Na samom mjestu nije bilo moguće utvrditi uzrok smrti ni koliko je Eva Rausing već bila mrtva, ali sumnjamo da je preminula prije tjedan dana. Tijelo je prebačeno na patologiju kako bi se utvrdile sve činjenice – objavila je jučer londonska policija. Istovremeno, Hans Rausing je uhićen, no u trenutku dok se nalazio u pritvoru doživio je “jedan oblik psihičkog sloma” pa je prebačen na liječenje u bolnicu, gdje se nalazi pod policijskom paskom.

Upoznali se u klinici

Prve indicije govore da je Eva, inače kći jednog od glavnih direktora Pepsi Cole, umrla od prevelike doze droge, a u londonskim visokim krugovima odavno se znalo da su Rausingovi dugogodišnji ovisnici. Na vidjelo je isplivao i podatak da su se njih dvoje prije dvadesetak godina i upoznali u jednoj klinici za odvikavanje od ovisnosti te da s ovim porokom nikada nisu prestali iako je Eva bila i predsjednica organizacije za borbu protiv droge.

Komentara 3

PA
Perfidious Albion
06:54 11.07.2012.

Jedna velika britanska banka Barclays je uhvacena da je u dogovoru s drugima pravila nesto kao namjestanje kamata u svoju korist. Banka je morala platiti kaznu radi svoje kriminalne aktivnosti . Njihov direktor / lopov Bob Diamond je dobio nagradu za lopovluk od kompanije 20 miliona funti dakle oko 200 miliona kuna. Sitni lopovi u britanskom parlamentu su protestirali na to pa je odluka o bonusu Bobu ponistena. Toliko o postenosti britanskog sistema a kako tek kradu na drugim stvarima kroz nepravednu politicku-ekonomsku eksploataciji. Sad ovo ubojstvo - zar nije bilo dovoljno za svijuh u obitelji? Britanija je puna kriminala i izgradjena je na kriminalu.

Avatar DonLon
DonLon
09:17 11.07.2012.

06:54 - Interesantna mjesavina poluistina, lazi, nerazumijevanja, mrznje i zavisti. . Nista novo. . Idemo dalje.

TI
tirkizna
10:28 11.07.2012.

Blago njima. Imaju para, fiksaju se, uzivaju, i bezbolno otplove na vječna lovišta neopterećeni nekakvim pišljivim kreditima i minusima na računima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije