PODNESENA KAZNENA PRIJAVA

Policija uhitila Jozu Čabraju zbog pokušaja ubojstva u Kaštel Kambelovcu

U Kaštel Kambelovcu ubijena jedna osoba, dvoje ranjenih
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/8
29.08.2020.
u 17:07

Uhićeni Čabraja i sam je te večeri ranjen u pucnjavi, a 33-godišnji muškarac na kojeg je pucao je Jakov Šimić zvan Jale koji je osumnjičen za pokušaj ubojstva Čabraje te teško ubojstvo Marija Boljata.

Splitska policija uhitila je 29-godišnjeg Jozu Čabraju kojeg sumnjiče da je teško radio 33-godišnjaka, 14. lipnja 2020. godine u Kaštel Kambelovcu kad je ubijen 36-godišnji Mario Boljat zvan Pajkić. Kako navode, navedeni 29-godišnjak predan je pritvorskom nadzorniku, te je protiv njega podnesena kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Priopćenje prenosimo u cijelosti. 

"U nastavku kriminalističkog istraživanja događaja od 14. lipnja 2020. u Kaštel Kambelovcu u kojem je smrtno stradao 36-godišnjiak,  a teško su ozlijeđeni 29-godišnjak i 33-godišnjak dovršeno  je kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom.   Utvrđena je sumnja da je ostvario obilježja kaznenog djela ubojstva u pokušaju na štetu 33-godišnjaka. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, te je predan pritvorskom nadzorniku. Kriminalističko istraživanja ovog događaja nastavlja se i dalje", stoji u priopćenju policije. 

U Kaštel Kambelovcu ubijena jedna osoba, dvoje ranjenih
1/8

 

Uhićeni Čabraja i sam je te večeri ranjen u pucnjavi, a 33-godišnji muškarac na kojeg je pucao je Jakov Šimić zvan Jale koji je osumnjičen za pokušaj ubojstva Čabraje te teško ubojstvo Marija Boljata. 

Istražni sudac odredio je Čabraji nakon ispitivanja istražni zatvor zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke te opasnosti od ponavljanja djela, piše 24sata. 

Podsjećamo, Čabraja je otprije poznat policiji. Naime, on je u lipnju 2014. godine uhićen pod sumnjom da je ubio tada 21-godišnjeg Marina Matijaša. U listopadu 2015. godine dobio 13 godina zatvora, međutim Vrhovni sud presudu ukinuo i naložio novo suđenje čiji postupak još uvijek traje. 

Komentara 3

NE
Neonacionalist
18:04 29.08.2020.

Obavezno ga ostavite na slobodi da može i dalje ubijati iako je tip već odavno trebao biti u zatvoru .

RO
romobil
17:19 29.08.2020.

Taj Čabraja sugurno je Zagorec...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije