Split

Policija uhitila osobe koje sumnjiče za pucnjavu kod Pamele

policija
PIXSELL
26.05.2010.
u 11:27

Nitko nije ozlijeđen, a dok je policija došla na mjesto događaja, počinitelji su pobjegli.

SPLIT - Zbog pucnjave koja se u utorak dogodila kod kafića Pamela, policija je privela više osoba nad kojima je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Utvrdili su da je netko iz pištolja prema golfu, u kojem je bilo nekoliko osoba, ispalio više hitaca. Nitko nije ozlijeđen, a dok je policija došla na mjesto događaja, počinitelji su pobjegli.

Pucnjavu su oko 16 sati prijavili građani koji su kazali da su začuli pet ili šest pucnjeva nakon kojih su se počinitelji razbježali. 

Prije tri godine na parkiralištu kod Pamele, Mate Vukušić ubio je Lovela Matkovića i Marina Vukšića.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije