teško ga ozlijedio

Policijski pas upao u dvorište i izgrizao 10-godišnjaka

pas
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
27.06.2013.
u 13:02

Tragajući za četvoricom kriminalaca, vodič je sa psom ušao u privatno dvorište i tada se životinja otela kontroli

Desetogodišnji dječak iz britanskog Oldburyja teško je ozlijeđen kada se na njega, dok se igrao u dvorištu iza kuće, obrušio policijski pas.

Dogodilo se to u nedjelju nakon što se policija dala u potjeru za kradljivcima bakrenog kabla, piše BBC. Tragajući za četvoricom kriminalaca, vodič je sa psom ušao u privatno dvorište i tada se životinja otela kontroli. Nasrnula je na dijete te ga izgrizla. Dječak je zadržan u bolnici, a policija se ''bezrezervno'' ispričala te obećala provesti istragu.

>>Dječaka (5) koji je preživio tornado ubio podivljali obiteljski pas

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije