Trupe kod El Alameina

Politički kaos u Italiji, Vlada fašističku vojsku nazvala herojskom, krenule svađe

storyeditor/2024-10-25/meloni_fasizam.JPG
REMO CASILLI
26.10.2024.
u 09:49

Oporbeni Pokret Pet zvijezda vladine tvrdnje o Drugom svjetskom ratu nazvao je 'neoportunima'

Ključne riječi

Komentara 3

MI
minkenBojna
11:33 26.10.2024.

Kaj mi moramo odobriti koga Talijanska vlada hvali kao heroje ,mi slavimo heroje one koji su ubijali na Blajburgu ,Križnim putevima ,oni koji su ulazili u Hrvatske i Židovske stanove ,oni koji su nacionalizirali ,tvornice ,dućane ,zemlju koji su čistili tavane osnivali Gole otoke ,otvarali Fojbe te mi slavimo kaj bi Talijani trebali slaviti partizane njih nije ni bilo kao ni u Srbiji do 1944 godine kada su Srbiju ,Makedoniji ,Kosovo ,dio Bosne i Hrvatskog Srijema ,Bačkw i Banata oslobodili pod navodnicima Rusi i Bugari oni su prvi ušli u Beograd ,pametnom dosta . Viva ,Forza Meloni

SE
Serengeti
10:06 26.10.2024.

Nema veze što vlada veliča fašizam sve dok stoji čvrsto uz Ukrajinu I Izrael. Ako slijediš hegemona SAD, možeš biti diktator, veličati fašizam i nacizam, možeš napraviti puč u Ukrajini i sve je OK. Dapače mediji će sve to umanjiti, a negativno preuveličati poteze država koje ne sljede hegemonsku poltiku SAD-a. Pa ćemo imati vijesti da se u Kini radi genocid nad Ujgurima, da je ruska vojska puna monstruma koji ubijaju i siluju sve pred sobom itd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije