Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UGROŽENA SIGURNOST

Poljske službe pronašle sumnjive uređaje u sobi za sastanak ministarskog vijeća

Polish police patrol car
Doris Heimann/DPA
07.05.2024.
u 11:16

Provjerava je li poljski sudac koji je imao pristup povjerljivim informacijama i zatražio politički azil u Bjelorusiji špijunirao

Poljske sigurnosne službe pronašle su i demontirale prislušne uređaje u prostoriji u kojoj se u utorak treba sastati ministarsko vijeće, rekao je glasnogovornik koordinatora specijalnih službi. Poljska, središte zapadnih vojnih opskrba Ukrajine dok se Kijev bori protiv ruske invazije, u stanju je pojačane pripravnosti zbog bilo kakvih znakova špijunske aktivnosti.

Državna služba za zaštitu, u suradnji s Agencijom za unutarnju sigurnost, otkrila je i demontirala uređaje koji bi mogli poslužiti za prisluškivanje u prostoriji u kojoj se danas treba održati sastanak Vijeća ministara u Katowicama", napisao je Jacek Dobrzynski na društvenoj mreži X-u. "Službe provode daljnje aktivnosti u vezi s tim pitanjem", dodao je Dobrzynski.

U ponedjeljak je vlada rekla da provjerava je li poljski sudac koji je imao pristup povjerljivim informacijama i zatražio politički azil u Bjelorusiji špijunirao.

POVEZANI ČLANCI:

FOTOGALERIJA Oklopna vozila privukla brojne Ruse: Izložena oprema koju je vojska zarobila u Ukrajini

Polish police patrol car
1/17

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije