SNIMILA GA KAMERA

Poljski ministar oporbenjaku: Potpišite sporazum ili ćete svi umrijeti!

Ukrajina
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
21.02.2014.
u 17:56

– Ako ovo ne podržite, svi ćete biti mrtvi – kazao je ministar koji nije bio svjestan da ih snimaju kamere.

Poljski ministar vanjskih poslova Radoslaw Sikorski rekao je ukrajinskom opozicijskom vođi da će svi umrijeti ako ne potpišu dogovor s predsjednikom Viktorom Janukovičem.

– Ako ovo ne podržite, svi ćete biti mrtvi – kazao je ministar koji nije bio svjestan da ih snimaju kamere. Upozorio je da bi, bez potpisivanja sporazuma, "na vlast" došla vojska koja ne bi imala milosti za oporbu.

Troje opozicijskih lidera u sjedištu predsjednika u Kijevu potpisali su sporazum o rješavanju krize s Viktorom Janukovičem. Potpisivanje je uslijedio nakon što je Janukovič najavio prijevremene izbore i formiranje vlade nacionalnog jedinstva. Potpisivanju su svjedočili ministri vanjskih poslova Europske unije koji su posredovali sklapanju dogovora.

>>Janukovič i oporba potpisali sporazum. Parlament glasao za puštanje Timošenko!

>>Ruski dužnosnik: Ako se Ukrajina podijeli, spremni smo ući u rat za Krim!

 

Komentara 16

CA
campa
18:11 21.02.2014.

I sad će se svi zgražati na izrečenom.Čovjek im je samo grubo predočio što će se dogoditi ako se ukine parlamentarizam i na vlast dođe vojska.Čisto sumjam da će se netko sa strane usuditi mješati u unutarnje stvari Ukrajine.

Avatar tajar
tajar
18:24 21.02.2014.

Poljski ministar rekao je samo ono što su svi znali!

DU
Deleted user
21:20 21.02.2014.

Jadni Ukrajinci.Moraju se odlučiti kome će čuvati leđa, i dobro mu je Poljak i rekao. Poljacima su ubili i predsjednika i guvernera banke i šefa obavještajne službe, i šefa vojske a cili svit je trebao povirovati da su najvažniji ljudidi u državi putovali u istom avionu. Rusi šamaraju s plinom, Europa s bankarskim dugom i udri brigu na veselje. U strašnom svitu živimo, a mislili smo da su praljudi bili surovi. Razlika s današnjim čovjekom je što je naučio pisati, a neljudskost je usavršio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije