ANALIZA DOSADAŠNJE KAMPANJE

Kome ide na ruku poplava kandidata za šefa države: 'Bio bi to Plenkoviću potpuni poraz'

08.10.2024.
u 08:50

Puno kandidata koristi Milanoviću jer se stvara šušur zbog kojega je teško pratiti tko je za koga. Treba vidjeti hoće li ti kandidati u kampanji prema Primorcu biti blagi ili će ga žestoko kritizirati, smatra Dragan Bagić

Komentara 49

MA
majeltomoguce
10:25 08.10.2024.

Hrvati vole populiste ala Milanović ili Bulj. Hrvati imaju najskuplju hranu u EU, ali je i dalje kupuju kako da je najjeftinija. Hrvati u Zagrebu vole svog gradonačelnika iako će Zagreb izgubiti skoro pola milijarde eura zbog propalih politika i loše odrađenih natječaja (bazen Špansko, raskid ugovora od počištilišta ot. voda Resnik i tip gradnje smetlišta na Resniku koji ne želi financirati EU). Hrvati u Zagrebu vole svoju plinaru pa ćekaju u redu da ostanu kod nje iako im ta plinara nudi više cijene (razlog je da ne žele HDZvu plinaru, mada ta nova plinara dolazi iz regije gdje je Matija Posavec na vlasti). Hrvati vole kukati da teško žive! Da li treba dalje?

MO
MOSAD
10:29 08.10.2024.

Jedina desnica u RH koja je jaka,agresivna i organizirana jest yu desnica.Upravo ona organizira druge kao "hr.desničare" da se kandidiraju i da razbije hr. domoljube.Kad poslusamo kandidate ove tzv. hr. Desnice stece se dojam da je Primorac bija 5 godina presednika a ne ZM.Imate dojam da je Primorac bija premijer 2013 kad su opljackana naftna polja u Siriji,Cro.Osiguranje predstecajne nagodbe ,kad se spasavalo udbine egzikutore a ne ZM koji je podiga u 4 godine svog mandata mirovine punih 15€.Ovi tzv hr desničari napadaju Primorca a ne ZM.Ja jos nisam čuja da je neko od tih velikih hr desnicara napa ZM nego isključivo DP.Neznam dali je to igdi zabiljezeno u svitu osim u Rusiji kad se orotivnicki kandidati takmice tko ce lipse reci o Putinu ka kod nas u Milanovicu.Pa ako ovdi nije sve jasno neznam di je.

Avatar ljutapizza
ljutapizza
09:41 08.10.2024.

Čim Milanović progovori šanse mu padaju za 30%

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije