ODRAĐENO SKORO 40 TISUĆA INSPEKCIJA

Nema milosti za kršitelje zakona: Ilegalni graditelji moraju platiti 15 milijuna eura kazni

11.10.2024.
u 21:00

Samo na području Istre obavljeno je 2735 raznih inspekcijskih nadzora; u 44 slučaja podnesene su kaznene prijave jer se gradilo u zaštićenom području.

Komentara 6

NE
NervozniPoštar
21:50 11.10.2024.

Građevinska inspekcija nije zadovoljila. Sve se pokušalo, bila je decentralizirana, županijska, pa pod Ministarstvom, sad je u sastavu Inspektorata, a divlja gradnja se nastavlja. Još malo i ukinut ćemo taj Plenkovićev glomazni aparat. Sve će raditi gradonačelnici i komunalni redari. Komunalne redare opremiti buldožerima.

GO
Gof33
23:32 11.10.2024.

Gore je od ovog kad lokalni urbanisti i institucije dozvole za gradnju, betonizaciju i apartmanizaciju ovog što se sad gradi po Dalmaciji. Vir, Zadar, Split, legalno a užasno, skupo, zelenila nigdje, dođite pa vidite .... ovo s ovim ilegalcima ii njihovim kućicama je kamilica . . . .

ZZ
Z-ZG
22:50 11.10.2024.

Sve ilegalno treba srušiti! Ako smo mi ostali poštivali propise i gradili prema pravilima, onda nema razloga da se rade iznimke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije