SLUČAJ POREZA NA NEKRETNINE

Porezna reforma: Kako će imovina najbogatijih ostati brižno netaknuta

10.09.2024.
u 13:15

Da su najavljeni porezi na nekretnine uistinu pomak s oporezivanja rada na oporezivanje imovine, mogli bismo reći – konačno! Nažalost, nisu. A ovo su posljedice

Komentara 13

GO
goran2hr
15:44 10.09.2024.

Kada bi porez ne nekretnine zaista bio uperen protiv interesa krupnog kapitala, banaka i stranaca, on se nikada ne bi niti spominjao, a kamoli uvodio. Jer HDZ, SDP, Možemo i slični, znaju tko je njihov "tatica" i kome se ne smiju zamjeriti. Cilj je raskućiti srednji sloj i sirotinju, a ne "lov na bogatune", kako ga je svojevremeno prezentirao SDP Linić, da bi putem jala, navukao naivni narod da podrži nešto loše po Hrvate.

18
188
13:31 10.09.2024.

Samo ako iziđemo na ulice rješava problem poreza.

VS
vrbe.sadim
17:11 10.09.2024.

Zanimljivo. Svi "stručnjaci" već "znaju" što će pisati u zakonu čiji prijedlog još nije stavljen na javnu raspravu. Pitam se za čiji račun.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije