slatina

Poslije seoskog kirvaja zamjenik šefa PU poginuo u sudaru

prometna
Foto: Maja Šantoši/PIXSELL
1/7
23.07.2010.
u 08:27

Zamjenika načelnika PU virovitičko-podravske Beniju i vozača udario je Siniša K. pod utjecajem alkohola, 2,29 promila.

SLATINA – Ničega se ne sjećam, ponavljao je policajcima Siniša K. (30) koji je u noći s četvrtka na petak oko ponoći na lokalnoj cesti između sela Nova Šarovka i Markovo prouzročio prometnu nesreću sa smrtnim posljedicama. U snažnom naletu Siniša K. udario je prednjim dijelom svoje opel omege u stražnji dio pola karavana za čijim je upravljačem sjedio Vladimir L. (52), a na mjestu suvozača nalazio se Zlatko Benija (41), zamjenik načelnika PU virovitičko-podravske koji je bio izvan službe. I Siniša K. i Vladimir L. vraćali su se kući u Slatinu sa seoskog kirvaja u selu Sopje.

Nesreća se dogodila na ravnom dijelu ceste na kojem je, tvrde mještani Nove Šarovke, u to vrijeme bilo magle. Od snažnog udarca polo se “zarotirao” i završio u desnom putnom jarku, a potom u polju djeteline. Iz njega su ispali vozač Vladimir L. i Zlatko Benija koji je pritom zadobio ozljede od kojih je preminuo pola sata poslije. Siniša K. napuhao je 2,29 promila, a i drugi vozač Vladimir L. također bio pod utjecajem alkohola od 1,47 promila. 

 

Komentara 15

OB
-obrisani-
10:30 24.07.2010.

ČOVJEK JE POGINUO I KAKVE VEZE IMA ŠTO JE BIO POLICAJAC.JEDNOSTAVNO NIJE IMAO SREĆE,U POGREŠNO VRIJEME NA POGREŠNOM MJESTU.A ŠTO SE TIČE PIJAČE,SVIMA NAMA SE TO MOŽE DOGODITI,ZATO OPREZ KOD ZAJEDLJIVIH KOMENTARA.TREBA UVIJEK POĆI OD SEBE.

Avatar mliniški
mliniški
08:43 23.07.2010.

Noćne ptice.Dobro su prošli bez ozlijeda.

OB
-obrisani-
10:22 23.07.2010.

Opel omega,na slici ?????????????????????? Dragi novinari : ako ste dobili ovakvu informaciju,budite bar malo razboriti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije