WU Executive Academy

Postanite pravi lider, znanje stječite na četiri kontinenta te postanite dio snažne alumni zajednice

WU Executive Academy
Foto: Promo
1/3
30.08.2017.
u 08:00

Program Global Executive MBA poslovne škole WU Executive Academy osmišljen je tako da osobe na izvršnim funkcijama paralelno uz studiranje mogu uspješno izvršavati svoje poslovne obveze, učiti od kolega sa studija te stručno i praktično znanje stjecati na čak tri svjetske lokacije. Polaznicima se pruža i prilika za stvaranjem vrijednih osobnih i poslovnih veza koje mogu uvelike koristiti njihovim budućim karijerama

Poslovna škola WU Executive Academy u sklopu bečkog sveučilišta Vienna University of Economics and Business svojim pomno osmišljenim programom Global Executive MBA ispunjava sve zahtjeve i potrebe menadžera te osoba na visokim funkcijama koje se unutar zahtjevnih industrija susreću s izazovima iz stvarnog svijeta.

Budući da je riječ o izvanrednom programu koji se pohađa 15 mjeseci i 40 dana polaznici se i dalje mogu ozbiljno posvetiti svojoj karijeri dok nadograđuju znanje. Program Global Executive MBA im omogućuje razvoj svih potrebnih vještina kako bi povećali svoj potencijal i postali lideri svjetske klase. U izazovnom okruženju potiče se duboko razumijevanje temeljnih poslovnih tema u svim većim funkcionalnim područjima, a također i s naglaskom na vještinama potrebnim za prepoznavanje i prilagodbu trendovima u nastajanju i novim tehnologijama.

PO ZNANJE I ISKUSTVO NA ČAK 3 MEĐUNARODNE LOKACIJE

U sklopu programa Global MBA poslovne škole WU Executive Academy, polaznici tijekom obrazovanja znanje stječu i na svjetskim lokacijama: Azija - Kina i Indija, SAD - Sveučilište u Minnesoti, a od ove godine i u Južnoj Americi, točnije u čileanskoj prijestolnici Santiagu i brazilskom gradu Sãu Paulu. Svaka navedena lokacija pruža drugačiji uvid u međunarodno poslovanje izlažući polaznike programa novim korporativnim kulturama, stavovima i idejama.

Ove godine su polaznici Global Executive MBA poslovne škole WU Executive Academy po znanje i iskustvo išli u Južnu Ameriku gdje su proveli sedam dana. Tijekom boravka upoznavali su se s njima do tada nepoznatim tržištem, pravilima koje ono ima i izazovima, a posebno su ih oduševili posjeti tvrtkama gdje su iz prve ruke vidjeli kako se posluje, što je nemoguće doznati iz udžbenika.

Tijekom boravka u Santiagu, polaznici su posjetili Centar inovacija u Araucu te wayra – start-up akcelerator, pri čemu su razgovarali o izazovima za start-upove u Čileu te kako se nose s promjenama koje su zadesile čileansko dosadašnje poslovanje.

 

Nakon tri dana u Čileu polaznici programa posjetili su Brazil i grad São Paulo, zemlju koja se oporavlja od recesije i političkih skandala te ima značajno drugačiju ekonomiju od Čilea. U Brazilu su posjetili najveću brazilsku kozmetičarsku tvrtku Natura.

VAŽNOST ALUMNI ZAJEDNICE

Treba istaknuti kako program Global Executive MBA poslovne škole WU Executive Academy, privlači stručnjake iz cijelog svijeta, dajući polaznicima priliku stvaranja vrijednih osobnih i poslovnih veza koje im mogu uvelike koristiti u njihovim budućim karijerama. Čak i po završetku obrazovanja polaznici će nastaviti ostvarivati nove suradnje unutar međunarodne poslovne zajednice. Pristupom prestižnoj i ekskluzivnoj alumni mreži poslovne škole WU Executive Academy, diploma je samo početak.

Foto: Promo

Posljednje istraživanje provedeno unutar zajednice MBA diplomanata poslovne škole WU Executive Academy pokazalo je kako su im se plaće značajno povećale u razdoblju od tri godine nakon završetka obrazovanja. Mnogi diplomanti promijenili su položaj u svojoj tvrtki ili poslodavca, a neki su čak uspjeli pokrenuti vlastiti posao unutar dvije godine po završetku obrazovanja.

Kao jedan od vodećih pružatelja obrazovanja osobama na izvršnim položajima u Europi, poslovna škola WU Executive Academy pruža potporu menadžerima i osobama s visokim potencijalom kako bi zadovoljili svoje ciljeve u području obrazovanja i karijere nudeći djelomične stipendije za svoje obrazovne programe.

Više o samoj školi te Global MBA programu, ali i ostalim programima potražite na: https://executiveacademy.at/en/.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije