NIJE MU SE RADILO

FOTO Pogledajte što je poštar bacio u smeće u Čakovcu. Odmah dobio otkaz

Koprivnica: Poštar dotrajalim motorom raznosi poštu i pakete
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
16.10.2024.
u 19:44

Protiv nesavjesnog poštara pokrenut je postupak izvanrednog otkaza ugovora o radu. Kontrolor je preuzeo pošiljke i osigurao njihovu dostavu primateljima u propisanom roku.

U Čakovcu je jedan zaposlenik Hrvatske pošte bacao poštu u kantu za smeće pored prodavaonice u Mihovljanskoj ulici. Među otpadnim pošiljkama navodno su bili računi i drugi važni dokumenti, što je izazvalo nezadovoljstvo među građanima.

Iz Hrvatske pošte su za eMeđimurje potvrdili da je poštar odgovoran za nesavjesno obavljanje svog posla. Protiv njega je pokrenut postupak izvanrednog otkaza ugovora o radu. Kontrolor je preuzeo pošiljke i osigurao njihovu dostavu primateljima u propisanom roku.

Hrvatska pošta se ispričala građanima i istaknula da je ovakav incident iznimka, s obzirom na to da većina od više od 2.000 poštara obavlja svoj posao profesionalno. U službenom očitovanju zahvalili su na ukazivanju na ovaj problem i naglasili da ne toleriraju neprimjereno ponašanje na radnom mjestu.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Kakav to uređaj nosi poštanski kombi? Neobičan prizor zbunio Zagrepčane

Koprivnica: Poštar dotrajalim motorom raznosi poštu i pakete
1/5

Komentara 6

EV
Evojesam
20:04 16.10.2024.

Nazalost u HPu to nije iznimka. I ne, nema veze jesu li to strani radnici koji "ne znaju citati adrese" nego je tako vec godinama. Od zaposlenika u sortirnicama pa na dalje, znas da je 50/50 %sansa da ces dobiti svoju posiljku

NO
Nogalo
20:01 16.10.2024.

Ne, to nije izuzetak. Moj kum je trebao dobiti bankovnu karticu poštom. Nije ju dobio. Otišao u banku, tamo su utvrdili da se nije niti vratila natrag pošatljitelju, odnosno banci. Banka morala poništiti karticu i praviti novu. Dakle ili je isto ovako bačena ili je ukradena. Puno pritužbi čujem od poznanika o tome kako ne dobivaju pošiljke putem HP. Kad zapošljavaju svakojake.

ST
sttipe
21:59 16.10.2024.

Njihov menađment radi tako, ima 5000 pošiljki, a 5 poštara, po 1000 svakom. To šta ih svaki može podilit 300 ili 400, nije ih briga.. Pa radi od jutra do sutra, dok ne pukneš!! Ovo nije prvi takav, imali suu ih već ohoho.. Samo ljudi sami odu, prije nego se to zareda, i priča ode van.. Pošta nije sustav koji može funkcionirati krupno kapitalistički!! Uprava ne može dilit bonuse, a "radit ima ko će", ka do jučer, komunistički.. Spoj komunističke pameti i kapitalističke pohlepe, uništio je more firmi i predao resurse i ljudstvo strancu.. Politika nam je puno prodanija nego 1941...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije