prevario ga

Posudio od Norvežanina 300.000 kuna i novac mu nikad nije vratio

novac
pixsell
28.08.2012.
u 11:05

Osumnjičeni je krajem travnja 2009. godine posudio od 55-godišnjaka novac obećavajući da će posuđeni novac vratiti u dogovorenom roku od sedam dana, iako to nije namjeravao napraviti

Policijski službenici Policijske postaje Ston dovršili su kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjakom, osumnjičenim za kazneno djelo prijevare na štetu 55-godišnjeg državljanina Norveške, izvijestila je dubrovačko-neretvanska policija.

Naime, osumnjičeni je krajem travnja 2009. godine, posudio od 55-godišnjaka novčani iznos od oko 300.000 kuna obećavajući da će posuđeni novac vratiti u dogovorenom roku od sedam dana, iako to nije namjeravao napraviti. Kao instrument osiguranja plaćanja izdao je bjanko zadužnicu za koju je znao da je nenaplativa, čime je doveo u zabludu oštećenog.

Zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijevare, protiv 54-godišnjaka slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentara 9

IS
isuskristkomunist
12:05 28.08.2012.

naucio se da se balkancima novac ne posudjuje i da sva placanja moraju ici unaprijed, inace novac neces vidjeti. ipak je to lopovski misaoni sklop pomijesan da 'sto je tvoje nase je' razmisljanjem naslijedjenim iz socijalizma

TI
tintilinic100
12:18 28.08.2012.

To je možda i lihvarenje u pitanju. Tko danas ima 300 tisuća kuna.. i posuđuje ih na 7 dana???

Avatar rangojack
rangojack
11:57 28.08.2012.

Ajmo pogadjat,optuzeni je rekao:" Pa ima on love ,zasto se zali ,pa radi se samo o 300 tisuca>>?Vratil bu mu jedan dan kad dobijem na lotu,naravno ako mi nesto ostane ,nakon shoppinga....ahahhaa I onda nek mi neko veli kak mi nismo balkanci i kako nas nepravedno trpaju u kos sa zlocestim srbima,bosancima i albancima.......jer samo oni su kriminalci.....mi smo europljani i intelektualci.... Nadam se da ce covjek dobiti svoje novce natrag ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije