u novom zagrebu

Posvađali se pa partnera ubola kuhinjskim nožem

Kuhinjski nož
ilustracija
15.03.2014.
u 15:23

Svađa 27-godišnjaka i 25-godišnje mu djevojke imala krvav ishod. Ozlijeđeni je uspio nazvati taksi i otići u KBC Sestre Milosrdnice, te o napadu obavijestiti policiju, koja je uhitila opasnu djevojku

Dok je iz ubodne rane koju je Tomislavu Č. (27) kuhinjskim nožem zadala njegova djevojka Emiija B. (25) šikljala krv Tomislav je istrčao iz njihova stana u 14. Trokutu u Novom Zagrebu i uspaničeno sjeo u taksi s kojim se zaputio u KBC Sestre milosrdnice. Sve se dogodilo u petak oko 23 sata, a napadu nožem prethodila je svađa između dvoje partnera. Tomislav Č. o svemu je još iz taksija obavijestio policiju, koja je po Emiliju B. došla dok je on bio na putu za bolnicu.

Komentara 2

DU
Deleted user
09:15 16.03.2014.

To je moderna ženska. Ta nije oklijevala ni časka, nego je odmnah posegnula za radikalnim rješenjem (ultramoderni Hrvati bi rekli da ga je implementirala) . Blago nama s tako odrješitom mladeži!

HR
hrxxx111
17:45 15.03.2014.

bad gurl

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije