CD reklama

Potencijalnim Ulagačima nude i mogućnost gradnje bazena

'15.05.2009., Karlovac - Karlovacki gimnazijalci na Trgu bana Jelacica plesali hrvatski solunski ples.  Photo: Kristina Stedul Fabac/Vecernji list'
'Kristina Stedul Fabac/Vecernji l'
30.06.2013.
u 13:09

Riječ je o stotinu projekata svih jedinica lokalne samouprave, a za velike i skupe gradovi traže i model javno -privatnih partnera

Nitko u županiji, ali i u široj regiji nema sličnu, cjelovitu informaciju o svim investicijskim projektima, ponudama i potražnji roba i usluga u gospodarstvu, kao što ga imamo mi u Županijskoj komori Karlovac - kazao je Zlatko Kuzman, predsjednik Županijske gospodarske komore za CD na kojem su spomenuti podaci i kojeg su, prije tjedan dana, podijelili potencijalnim poslovnim partnerima iz Ukrajine.

Na njemu je stotinjak projekata iz svih jedinica lokalne samouprave koji čekaju investitore. Tu su i uređenje prometnica, izgradnja vodovodne mreže, te veliki projekti, poput uređenja poslovnih zona, gradnje nove toplane u Karlovcu.

 Garaže na trgu

 Tu je i gradnja podzemnih garaža na Trgu bana Josipa Jelačića, izgradnja bazenskog kompleksa, novog Centra otpad na Babinoj Gori, te niz drugih kapitalnih projekata. No, koliko koristi ulagači, ali i lokalne jedinice imaju od ovakve promocije milijunskih projekata.

 – CD je napravljen prije tri godine i podijelili smo više stotina CD-a sa podacima o projektima koje ažuriramo dva puta godišnje i unosima novosti. Dijelimo ga u koju god zemlju da idemo, a dijeli ga i karlovačka Gradska uprava. Korist je tim veća i stoga što su svi ti podaci postavljeni i na našoj internetskoj stranici. Kako su u podacima o projektima i vremenska razdoblja u kojima se nešto planira napraviti, to je odličan podatak i za izvođače koji se mogu pripremiti i aplicirati na neki natječaj - dodaje Kuzman.

 Novi programi

 Podataka i projekata, ističe Kuzman, ima sve više. Nakon izbora provest će nove razgovore sa novim vodstvima u općinama i gradovima kako bi mogli navesti i nove programe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije