egzibicionist

Potpuno gol prošetao zagrebačkim Trgom bana Jelačića

trg
VL
08.01.2011.
u 14:09

H.V. (30) nije bio pijan, a policija će ga prekršajno prijaviti zbog narušavanja javnog reda i mira, te vrijeđanja moralnih osjećaja građana.

ZAGREB - Tridesetogodišnji H.V. u petak nešto iza 21 sat na Trgu bana Jelačića šetao se potpuno gol! Pritom je nešto mrmljao i dobacivao, a policija ga je privela, te protiv njega podnijela optužni prijedlog zbog prekršaja narušavanja javnog reda i mira, te vrijeđanja moralnih osjećaja građana.

H.V. nije bio alkholiziran, no još se ne zna je li riječ o psihičkom bolesniku ili o novom Tomu Gotovcu - performance umjetniku, koji je lani preminuo u 74-oj godini života, a koji je 1981. izveo performace “Zagreb, volim te“ u kojem je kao od majke rođen hodao po centru metropole i ljubio pločnik.

Ključne riječi

Komentara 28

OB
-obrisani-
14:29 08.01.2011.

Trebao je pricekati ljeto.

IV
ivicas
14:54 08.01.2011.

da nije iz iskoraka aaa to se nesmije reci

LU
lutomirski
15:03 08.01.2011.

sta je to iskoraka ????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije