Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podrhtavanje tla

Potres kod Petrinje: 'Dugo se nije ovako osjetio. Dobro je zatreslo'

potres
EMSC
09.11.2023.
u 12:58

Epicentar je bio na dubini od 18 km, 15 kilometara od Petrinje

Hrvatski seizmolozi izvijestili su da je danas u 12 sati i 38 minuta zabilježen umjeren potres s epicentrom kod Petrinje. Magnituda potresa iznosila je 3.1 prema Richteru, a intenzitet u epicentru procijenjen je na IV stupnja EMS ljestvice.

EMSC je prije toga javio da je magnituda bila  2,6 po Richteru, a epicentar je bio na dubini od 18 km, 15 kilometara od Petrinje. Jako se osjetio i u Sisku, ali i u okolnim područjima.

"Kratko, zatreslo stakla na prozoru uz grmljavinu'', javljaju korisnici iz Petrinje. ''Bome je dobro zatreslo'', ''Sisak zdrmalo, stvari se zatresle'', ''Dugo se nije ovako se osjetio", javljaju korisnici.

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Becki konjusari
Becki konjusari
17:50 09.11.2023.

Sad ce antine slike opet da poskupe...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije