MAGNITUDE 4.9

Potres na jugu Italije osjetio se i u BiH i Albaniji: 'Osjetio sam kako mi se madrac miče'

EMSC
01.08.2024.
u 21:58

Potres su komentirali korisnici EMSC-a udaljeni stotinama kilometara od epicentra

Jug Italije u četvrtak u večernjim satima pogodio je jak potres magnitude 4.9 po Richteru. U 21:43 po lokalnom vremenu, epicentar potresa bio je osam kilometara jugoistočno od mjesta Longobucco.

Da su osjetili podrhtavanje prijavljivali su Talijani iz gradova udaljenih više od dvjesto kilometara, pa čak i neki stanovnici Albanije i Bosne i Hercegovine, vidi se u aplikaciji EMSC.

"Dobro smo ga osjetili na petom katu, trajao je oko 30 sekundi... Osjetio sam kako mi se madrac miče... Imam dva monitora i oba su se micala na stolu..." neki su od komentara Talijana koji su od epicentra udaljeni preko 100 kilometara.

VIDEO Vatrogasci na terenu

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

MM
Marljivi mrav
22:17 01.08.2024.

Talijanska "čizma" zaplesala... ako se osjetilo do BIH ,a do nas? Pa u Zagrebu se zaljuljalo isto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije