TVORNICA AZOVSTAL U MARIUPOLJU

Potresna snimka djevojčice koja je u bunkeru ispod čeličane: Pozdravila je baku i kaže da želi doma...

Foto: Screenshot Twitter
1/7
22.04.2022.
u 11:09

Alisina majka je liječnica koja se brine za ranjene u Azovstalu, a video prikazuje djevojčicu Alisu u bunkeru ispod čeličane

Društvenim mrežama širi se snimka četverogodišnje djevojčice Alise koja je već 50 dana skrivena u čeličani Azovstal u Mariupolju. U čeličani se kriju i ukrajinski borci kao i 1000 civila koji nisu uspjeli pobjeći iz grada. 

Alisina majka je liječnica koja se brine za ranjene u Azovstalu, a video prikazuje djevojčicu Alisu u bunkeru ispod čeličane. 

 

 

Na početku videa curica govori da se zove Alisa dok na pitanje što želi, odgovara: ''Želim da me evakuiraju.'' Govori kako je u bunkeru te da želi ići doma. Na pitanje koga želi pozdraviti rekla je kratko: ''Baku Svetu.'' 

Ruski predsjednik Vladimir Putin jučer je, podsjetimo, rekao kako neće zauzimati čeličanu, ali je naredio potpunu blokadu tako da ni muha ne može proći. Njegov ministar obrane Sergej Šojgu izvijestio je da su zauzeli Mariupolj, a time su se noćas hvalili i Čečeni na čelu s Ramzanom Kadirovom koji se ondje bore. 

VIDEO Snimka potaknula nagađanja: Ovo dokazuje da je Putin bolestan

Ključne riječi

Komentara 14

PR
prahrvat
15:43 22.04.2022.

Ovo je teško gledati. Jadni ljudi, znaju s kakvim zvijerima imaju posla i ne usude se predati. Žalosno, tužno do neba.

GO
goran2hr
14:01 22.04.2022.

Teško mi je vjerovati kako nije moguće iz te željezare evakuirati civile. Dovesti Crveni križ i novinare, označiti koridor, dogovoriti 8 sati primirja. Uostalom to bi bilo i u ruskom interesu.

SA
Sadgalomi
13:48 22.04.2022.

Sto ce maloaljetna devojcica u podrumima Marijupoljske celicane? Poslije nekoliko desetaka Ruskih poziva za bezbednu evakuaciju civila? Tko ih je tu zadrzao? Tko manipulira neduznim civilima???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije