šteta oko 45.000 eura

Požar plovila u Malom Lošinju: Isključen tehnički uzrok

Sv. Filip i Jakov: Požar zahvatio brodice u luci od kojih je nekoliko potonulo
Dino Stanin/PIXSELL/Ilustracija
04.09.2023.
u 18:32

Osim glisera u vlasništvu 56-godišnjeg hrvatskog državljanina, požar je zahvatio još tri plovila u blizini, također u vlasništvu hrvatskih državljana.

Očevidom nakon požara koji je u nedjelju u Malom Lošinju zahvatio gliser i još tri plovila isključen je tehnički uzrok jer je do požara došlo uslijed popravka spremnika goriva i elektroinstalacija na gliseru, izvijestila je u ponedjeljak primorsko-goranska policija.

Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na oko 45.000 eura, a kriminalističko istraživanje se nastavlja. Policija je dojavu o požaru plovila u Malom Lošinju, na predjelu Poljane primila u nedjelju u 13,35 sati, a ugasili su ga pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Mali Lošinj.

Osim glisera u vlasništvu 56-godišnjeg hrvatskog državljanina, požar je zahvatio još tri plovila u blizini, također u vlasništvu hrvatskih državljana. "Očevidom policijskih službenika i protupožarnog inspektora utvrđeno je da se isključuje tehnički uzrok požara jer je do istog došlo uslijed popravka spremnika goriva i elektroinstalacija na gliseru",  navodi se u priopćenju.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO: Jak vjetar pomicao automobile na Tajvanu koji je na udaru tajfuna

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije